Yhteistyökumppaniksi ?

 

Kuva: Jukka Sundberg

Haluatko olla mukana tukemassa nuorten urheilijoidemme taivalta kilpauralla? Tule mukaan huippujoukkueemme Novettesien kisamatkalle 2020-2021 ja saat näkyvyyttä erilaisissa tapahtumissa, verkkosivuiltamme sekä eri sosiaalisen median kanavien kautta.

Novettes on muodostelmaluistelun SM-noviisijoukkue, jossa luistelee 30 huippu-urheilijaa.

Taidokas joukkue hallitsee niin tekniikan kuin esittämisenkin upeasti. Joukkueen harjoitusohjelmaan kuuluu luistelun lisäksi fysiikkatreenejä, balettia, tanssia, akrobatiaa sekä henkistä valmennusta.

Novettesin luistelijat treenaavat ahkerasti ja asenteella, ja samalla kuitenkin toistensa seurasta nauttien: kaiken pohjana on hyvä joukkuehenki ja yhdessä tekeminen! Kauden kilpailuissa tavoitteena on esittää taidokasta ja laadukasta muodostelmaluistelua sekä varmoja kilpailusuorituksia. Samalla joukkue tavoittelee menestystä sarjansa Suomen mestaruuskilpailuissa ja kansainvälisessä kilpailussa.

Millaista kaupallista yhteistyötä muodostelmaluistelu tarjoaa?

Novettes-kumppanuus mahdollistaa yrityksille näkyvyttä ja läsnäoloa eri markkinointikanavissa ja tapahtumissa. Kumppanuutta näkyvyyden osalta voidaan hyödyntää kolmella eri tavalla:

  • Näkyvyys joukkueen omissa kanavoissa (joukkueasut, verkkosivut, some-kanavat ja painettu materiaali)
  • Televisio ja verkkomediat (kilpailujen televisioinnit kotimaassa ja ulkomailla sekä netin live-lähetykset esim. Youtubessa ja Facebookissa)
  • Räädälöidyt kumppanuudet (mainokset Instagramissa, tuotesponsoroinnit, sisäisen markkinoinnin tehtävät mm. ohjelmat henkilöstötapahtumissa ja ulkoisen markkinoinnin tehtävät mm. promootiot). Räätälöimme mielellämme myös yksilöllisiä, juuri yrityksen tarpeisiin sopivia paketteja.

 

Kuva: Jukka Sundberg Kuva: Jukka Sundberg Kuva: Jukka Sundberg Kuva: Jukka Sundberg

 

Ota yhteyttä niin sovitaan yritykselle sopivasta toimintamallista kumppanuuden osalta. Yhteystiedot: